Diensten

ONZE DIENSTEN

Naast het verkopen van vloerkleden, bieden wij ook services zoals het schoonmaken, repareren en ruilen van uw vloerkleden door nieuwe. Bellow Al onze services worden vermeld. Neem voor andere services contact met ons op.

Advies om uw gewenste vloerkleed te selecteren

Vanaf het begin zijn we altijd beschikbaar om de beste vloerkleden voor je te selecteren. U kunt dus altijd contact met ons opnemen via telefoon, social media of langskomen in onze winkel.

garantie

Al onze vloerkleden hebben 2 jaar garantie.

maak je tapijten schoon

U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken en repareren of ruilen van uw vloerkleden.

Hoge kwaliteit met scherpe prijzen

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige 1200-1000-700-500 rieten vloerkleden tegen een concurrerende prijs in Nederland en Europa

Rug Exchange met nieuw

Wij ruilen uw tweedehands vloerkleden met de nieuwelingen. Zie onze galerijpagina om uw Desire-vloerkleden te selecteren.

Herstel uw tapijten

U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken en repareren of ruilen van uw vloerkleden. Raadpleeg onze contactgegevens om een ​​afspraak te maken.

ORIENTAL RUGS

Neem voor al onze diensten contact met ons op via telefoon, sociale media of bezoek onze winkel. Wij staan ​​klaar om u van dienst te zijn.

ONZE EXPERTISE

Vanaf het begin hebben we altijd geprobeerd de dingen goed te doen. Het is dus hartverwarmend om erkenning te krijgen van mensen die er hetzelfde over denken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.